Sinkoksid (zinc oxide), 25 gram - utsolgt

Sinkoksid til bruk i dine kosmetiske produkter, f.eks solkrem og bleiesalve.

PrisNOK79,00 inkl. mva.

E-postvarsling: Vi beklager, men produktet er midlertidig utsolgt. Legg igjen din e-postadresse og vi vil sende deg en melding så snart varen kommer tilbake på lager igjen.
betingelsene
  • Produktinfo
  • Tilleggsinformasjon
  • Produktanmeldelser (0)

Ingrediens:

100% sinkoksid (kosmetisk grad), uten nanopartikler.

Sinkoksid er en kjemisk forbindelse mellom sink og oksygen, og forekommer naturlig i jorden.

Produsert i Sverige.

INCI:

Zinc oxide.

Egenskaper:

Et matt, hvitt pigment som er anti-bakterielt, svakt kontraherende, beroligende, uttørkende og forhindrer veksten av bakterier på huden. Uløselig i olje og vann.

Sinkoksid beskytter mot UVA og UVB-stråler, og kan brukes til solbeskyttelse blandet med en krem. Sinkoksid er et partikkelfilter, et fysisk filter og ikke et kjemisk filter. Partiklene i sinkoksiden legger seg på huden og reflekterer bort skadelige stråler fra sola.

Solbeskyttelse med sinkoksid kan etterlate et tynt, hvitt lag på huden.

PS: Sinkoksid har en uttørkende effekt, og bør derfor ikke brukes på en allerede tørr hud.

Bruk:

Anvendes i salve, krem eller et annet produkt til behandling av akne, irritert hud, munnsår, eksem, bleieutslett o.l.

Oppskrifter (har ikke blitt testet av Be:Eco, er ment som veiledning):

Resirkulering:

Emballasjen bør resirkuleres som plastavfall.

Type emballasje:

Plast.

Produsent:

Svenske Opella har blitt drevet av Jonas og Martin Persson siden 2011. Deres lidenskap for naturlig hudpleie kommer fra deres oppvekst med foreldre som er dedikerte birøktere. 

I følge Opella gransker de leverandørene sine før innkjøp og det skal være god kvalitet på produktene de selger.

CAS-nummer:

1314-13-2

Teknisk data:

SD - Zinkoxid

Varegruppe:

DIY ingredienser

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.