Eterisk Palo Santo olje (5 ml eller 10 ml)

La deg forføre av aromaen til vår eteriske Palo Santo olje. Kan brukes i hjemmelagde rengjøringsmidler, i massasjeolje eller aromaterapi. Palo Santo er et tre som vokser i Peru. Brukes jevnlig i yoga- og meditasjonsøyemed.

PrisNOK169,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Tilleggsinformasjon
  • Produktanmeldelser (0)

 

Volum:

5 eller 10 ml

Innhold:

100% palo santo olje fra Peru.

Produsert i Sverige.

INCI:

Bursera Graveolens oil.

OBS:

Kun for utvortes bruk. Skal ikke inntas.

Egenskaper:

  • Palo santo er kjent for å ha anti-bakterielle egenskaper (noen bruker oljen i hjemmelagde rengjøringsmidler)
  • Aromaen kan virke beroligende og stressreduserende

Bruksområder:

Palo santo olje kan brukes i aromaterapi og som ingrediens i massasjeolje.

Aromaterapi: diffusers, aromalamper, ev i en sprayflaske med vann (tilsett noen dråper og husk å riste flasken før bruk).

Massasjeolje: bland 25-50 dråper i en vegetabilsk olje, f.eks tistelolje eller aprikoskjerneolje.

Ellers: palo santo olje brukes til å komme i stemning til yoga eller meditasjon. Bruk 4-8 dråper avhengig av rommets størrelse.

Oppbevaring:

Oppbevares på et svalt, tørt sted uten sollys.

Resirkulering:

Emballasjen bør gjenvinnes som glass.

Merk at systemene for kildesortering varierer fra kommune til kommune. Forhør deg med din kommune om hva som gjelder.

Type emballasje:

Glass med plastkork.

Be:Eco mottar sine Crearome varer i pappesker med vanlig teip. Litt bobleplast er brukt som fyllmateriale.

Produsent:

Svenske Crearome ble startet i 1986 av Finn Lendelund. De har altså lang fartstid i DIY-verdenen og spesialiserer seg på salg av oljer, voks, leire og andre lag-selv ingredienser og tilbehør. 

CAS nummer:

8002-68-4

Teknisk data:

1152 - Enbär eko

Varegruppe:

Lag selv, personlig pleie.

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.