Tindvedolje, økologisk 30 ml (best før feb. 2020)

En "vidunderolje" kjent for sin anti-aldring og fuktighetsgivende egenskaper. Rik på vitaminer og essensielle fettsyrer.

TilbudNOK159,20 Førpris:NOK199,00 Rabatt -20% inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Tilleggsinformasjon
  • Produktanmeldelser (0)

Tindved har sin opprinnelse fra Himalaya-regionen. Dens medisinske egenskaper har vært kjent i tradisjonell kinesisk medisin i mange århundre.

Innhold:

30 ml

Ingredienser:

100% tindvedolje fra Kina.

Kaldpresset fra både bærene og frøene. 

Sertifisert økologisk av The Soil Association. Sertifisert vegansk av The Vegan Society.

INCI:

Hippophae Rhamnoides Fruit (Seabuckthorn) Oil.

OBS:

Les teknisk data i neste fane. For sikkerhets skyld bør du teste produktet på et lite område av huden før bruk. 

Egenskaper:

  • Kaldpresset, uraffinert
  • Fuktighetsgivende og foryngende egenskaper
  • Høyt innhold av vitaminene A, B, C, E, F og K
  • Rik på essensielle fettsyrer: omega 3, omega 6 og omega 9. Inneholder den sjeldnere typen omega 7
  • Kan raskere helbrede sår
  • Egner seg for alle hudtyper

Bruksområder:

Bruk gjerne tindvedolje som en DIY-ingrediens i kroppskremer / body lotions, massasjeblandinger, anti-rynke produkter.

Tindvedolje bør blandes ut med en annen olje. Den kan etterlate en midlertidig misfarging av hud (en oransje tone). 

Oppbevaring:

Bør oppbevares tørt og svalt uten direkte sollys.

Resirkulering:

Glass, plast.

Merk at kildesorteringssystemet varierer fra kommune til kommune. Forhør deg med din om hva som gjelder.

Type emballasje:

Glassflaske med plastkork.

Akoma sender sine varer i pappesker med vanlig teip og pakkechips. Be:Eco er i dialog med leverandøren om alternativer til fyll.

Produsent:

Akoma er et britisk selskap som vektlegger bærekraft og etikk i sin produksjon av kremer og oljer.

Ved å velge produktene deres bidrar du til å forbedre livene til alle som jobber i deres Fairtrade kooperativ. De fører mange økologiske produkter og de fleste er sertifisert veganske.

CAS-nummer:

225234-03-7 / 90106-68-6

Teknisk data:

sea_buckthorn_oil_organic_msds

coa_-_sea_buckthorn_oil_cold_pressed_organic

Varegruppe:

DIY, personlig pleie.

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.